ژل ضد درد چیست؟ روش استفاده و عوارض جانبی

- ژل ضد درد چیست؟
- علل شایع درد
- روش های تسکین درد
- انتخاب روش صحیح کاهش درد
- چرا از ژل های ضد درد موضعی استفاده کنید؟
- تفاوت ژل های گرم کننده و خنک کننده
- فواید ژل تسکین درد
- روش استفاده از ژل ضد درد
- چه کسانی نباید از ژل تسکین درد عضلانی استفاده کنند؟
- عوارض جانبی ژل تسکین درد
- چه زمانی باید از ژل تسکین درد استفاده کرد؟
- چه مدت زمانی طول می کشد تا ژل تسکین درد اثر کند؟
- آیا ژل های ضد درد واقعاً مؤثر هستند؟
- ژل ضد درد قاعدگی
- سؤالات متداول
مقدمه: همه ی ما دوست داریم یک زندگی سالم، شاد و بدون درد داشته باشیم با این حال، در برخی از موارد، اینطور نیست. به طور میانگین 60٪ تا 85٪ از کل جمعیت هر منطقه ای در مقطعی از زمان از کمردرد ناشی از مشکلات عضلانی رنج می برند! این آمار بسیار بالایی است! در حالی که بسیاری از ما ممکن است با دردهای عضلانی، رگ به رگ شدن، آرتریت و سایر شرایط دست و پنجه نرم کنیم، خوشبختانه راه هایی وجود دارد که می توانند این دردها را کاهش دهند. ژل ضد درد یکی از محبوب ترین (و مسلماً یکی از کاربردی ترین) راه حل ها در این زمینه است. قبل از استفاده برای کودکان بین 2 تا 12 سال، برچسب روی محصول را به دقت بررسی کنید. برای کودکان کمتر از 2 سال استفاده نشود. در این محتوا بررسی کاملی انجام می دهیم که ژل ضد درد چیست پس با ما همراه باشید.
ژل ضد درد چیست؟
اگر در حین انجام فعالیت های روزانه خود درد مکرر عضلات و مفاصل را تجربه کرده اید، تنها نیستید. طبق مطالعات، از هر 5 بزرگسال، 1 نفر از درد مفاصل و عضلات رنج می برد، در حالی که از هر 10 بزرگسال، 1 نفر هر سال با درد مزمن تشخیص داده می شود. این باعث میشود که درد یکی از شایعترین دلایل مراجعه افراد به درمان باشد. انواع مختلف درد شامل روش های درمانی متفاوتی است. انواع اصلی درد شامل:
- درد حاد
- درد مزمن
- درد سوزشی
- درد نوروپاتیک
در حالی که برخی از انواع درد را می توان با دارو درمان کرد، در برخی موارد، درد می تواند نشانه ای از بیماری های زمینه ای باشد. به منظور درمان درد و به دست آوردن تسکین، مهم است که نوع درد خود را درک کنید و بر اساس آن عمل کنید.
ژل تسکین درد یک کرم موضعی است که می توانید روی پوست خود بمالید. معمولاً حاوی موادی مانند منتول، کافور، روغن اکالیپتوس و کپسایسین است. این ماده فعال با گرم کردن ناحیه و بی حس کردن گیرنده های درد عمل می کند.
منتول، برای اثر خنک کننده و بی حس کننده اش شناخته می شود که با اتصال به گیرنده های حساس به سرمای TRPM8 در پوست عمل می کند. هنگامی که این گیرنده ها فعال می شوند، سیگنالی به مغز می فرستند که منجر به احساس خنک شدن می شود. از سوی دیگر، کافور با ایجاد احساس سوزن سوزن شدن، می تواند به طور موقت به منحرف کردن درد کمک کند. روغن اکالیپتوس و کپسایسین با ایجاد احساس گرما می توانند به افزایش جریان خون در ناحیه و کاهش درد کمک کنند.
مطلب پیشنهادی: بهترین ژل ضد درد
در ادامه توضیحاتی در رابطه علل شایع درد ارائه کرده و بعد به بررسی کامل سوال ژل ضد درد چیست و مزایا و معایب آن می پردازیم.
علل شایع درد
- استرس
هنگامی که تحت استرس شدید هستید، سیستم ایمنی بدن ضعیف می شود، به همین دلیل نمی تواند پاسخ خود را به التهاب کنترل کند و با بیماری ها مبارزه کند. در نتیجه بدن مستعد التهاب و عفونت می شود که به نوبه خود باعث درد و سوزش بدن می شود.
- کم آبی بدن
آب یکی از ضروری ترین مواد برای عملکرد طبیعی بدن شما و انجام برخی عملکردهای بدن مانند تنفس و هضم است. هنگامی که شما کم آب هستید، بدن شما نمی تواند این وظایف را به درستی انجام دهد و از دست دادن الکترولیت ها ممکن است باعث درد عضلانی شود.
- کمبود خواب
نداشتن خواب کافی می تواند بر سلامت کلی شما تأثیر بگذارد. بدن برای اینکه بتواند به درستی عمل کند به زمان نیاز دارد تا استراحت کند و تجدید قوا کند. بدون خواب کافی، بدن نمی تواند انرژی لازم برای انجام عملکردهای بدن را دوباره پر کند، که به نوبه خود منجر به خستگی، ناراحتی می شود.
- سرماخوردگی
سرماخوردگی یا آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که باعث التهاب به خصوص در بینی، گلو و ریه می شود. این می تواند بسیار ناراحت کننده باشد. آنفولانزا همچنین سیستم ایمنی را تضعیف می کند و باعث درد بدن شما می شود زیرا برای مبارزه با عفونت سخت کار می کند.
- سایر علل درد
عبارتند از آسیب/تروما، شرایط سلامت زمینه ای. با این حال، اکثر مردم ترجیح می دهند قبل از مراجعه به پزشک، درد را از طریق درمان های خانگی و درمان های جایگزین درمان کنند.
مطلب پیشنهادی: گردن درد : راهنمای کامل علائم، علت ها و درمان
روش های تسکین درد
روش های مختلفی برای کاهش درد وجود دارد که از نظر نحوه استفاده و قدرت تاثیر متفاوت هستند.
- دردهای خفیف تا متوسط را می توان با مسکن هایی مانند پاراستامول یا داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) که به طور ساده به آن ها ضد التهاب نیز گفته می شود، درمان کرد.
- مسکن ها به دو روش استفاده می شوند: بلعیدنی یا مالیدنی (موضعی). وقتی بلعیده می شوند، به آن ها “درمان خوراکی” گفته می شود و وقتی روی پوست استفاده می شوند، به آن ها “درمان موضعی” گفته می شود. مسکن های خوراکی پس از بلعیدن در معده تجزیه شده و سپس وارد جریان خون می شوند.
عملکرد دقیق پاراستامول به طور کامل مشخص نیست اما تصور می شود که با مهار برخی مواد شیمیایی در سیستم عصبی مرکزی (مغز، نخاع و اعصاب) عمل می کند. - داروهای ضد التهاب نیز با مهار پروستاگلاندین هایی که مسئول درد، تب و التهاب هستند، در محل آسیب یا جراحت عمل می کنند.
- ضد التهاب های موضعی روی سطح پوست استفاده می شوند. این دارو از طریق پوست جذب شده و به ناحیه التهاب مانند عضله نفوذ می کند. برخلاف مسکن های خوراکی که بر کل بدن تاثیر می گذارند، ضد التهاب های موضعی فقط در ناحیه ای که استفاده شده اند تاثیر دارند. این داروها می توانند برای برخی دردها مانند دردهای کوتاه مدت عضلانی به اندازه داروهای خوراکی موثر باشند. البته، برخی افراد ممکن است داروهای خوراکی را موثرتر بیابند.
در مقایسه با مسکن های خوراکی، مقدار داروی ضد التهاب که از طریق درمان موضعی وارد بدن می شود، نسبتا کم است.
قرص های کاهش درد
داروهای کاهش درد با نام “آنالجزیک” شناخته می شوند. قرص های آنالجزیک (درمان خوراکی) در اشکال و قدرت های مختلف موجود هستند. پاراستامول، ضد التهاب هایی مانند ایبوپروفن، آسپیرین و مخدرهای ضعیف همگی به صورت قرص در دسترس هستند و برای کاهش دردهای خفیف تا متوسط استفاده می شوند. این داروها برای بیشتر افراد موثر هستند و می توانند دردهایی مانند آرتروز، درد عضلات یا رگ به رگ شدن را کاهش دهند.
برخی از مسکن های خوراکی برای افرادی که شرایط پزشکی خاصی دارند، یا در حال استفاده از داروهای دیگر هستند، یا آلرژی یا حساسیت دارند، مناسب نیستند. در صورت تردید در مورد انتخاب مسکن مناسب، بهتر است با پزشک عمومی یا داروساز مشورت کنید. همچنین، قبل از مصرف هر دارویی، مطالعه برگه راهنمای دارو برای اطلاع از عوارض جانبی ضروری است.
ژل های تسکین درد
ژل های کاهش درد نوعی درمان موضعی هستند که روی سطح بدن استفاده می شوند. برخی از این ژل ها حاوی موادی هستند که به کاهش دردهای کوتاه مدت کمک می کنند.
- ژل های گرم کننده
حرارت روشی موثر برای درمان بسیاری از دردها و ناراحتی ها است. حرارت باعث گشاد شدن عروق خونی می شود و خون بیشتری به ناحیه آسیب دیده می رساند، به ترمیم بافت آسیب دیده کمک کرده و درد را کاهش می دهد. حرارت همچنین اثری آرامش بخش دارد، اسپاسم را کاهش داده و خشکی را برطرف می کند. کرم ها و ژل های گرم کننده را می توان از داروخانه تهیه کرد و برای کاهش درد عضلات، گرفتگی ها، اسپاسم، دردهای قاعدگی و دردهای ناشی از شرایط مزمن مانند فیبرومیالژیا استفاده نمود.
- ژل های خنک کننده
برخی افراد استفاده از یخ یا ژل های خنک کننده را برای دردهای کوتاه مدت موثر می دانند. ژل های حاوی منتول هنگام مالیدن روی پوست حس خنکی ایجاد کرده و ممکن است به کاهش احساس درد کمک کنند. این ژل ها ممکن است برای کاهش درد ناشی از نقرس، تورم ناشی از آرتروز و یا درد عضلانی پس از تمرینات جدید یا ورزش بیش از حد (DOMS) مفید باشند. اثر خنک کننده می تواند بلافاصله پس از رگ به رگ شدن یا در طول دوره بهبود به کاهش التهاب و درد کمک کند.
- ژل های دارویی
برخی ژل ها حاوی مواد ضد التهاب مانند ایبوپروفن هستند. این ژل ها که “ژل های دارویی” نامیده می شوند، برای دردهای عضلانی، رگ به رگ شدن، کشیدگی و تسکین آرتروز توصیه می شوند. ژل های دارویی می توانند به اندازه قرص ها در کاهش دردهای بدن موثر باشند.
پچ های کاهش درد
پچ های کاهش درد مانند چسب زخم هستند: حاوی موادی می باشند که از طریق پوست جذب شده و مستقیما در محلی که لازم است عمل می کنند. برخی از پچ ها حاوی مواد گرم کننده یا خنک کننده هستند، در حالی که پچ های دارویی حاوی موادی هستند که به کاهش درد کمک می کنند. این پچ ها برای افرادی که نمی توانند مسکن های خوراکی مصرف کنند، مفید می باشند. به عنوان مثال، پچ های مسکن مفصلی و عضلانی نروفن حاوی ایبوپروفن بوده و تا 24 ساعت به طور مداوم درد را در محل هدف تسکین می دهند.
انتخاب روش صحیح کاهش درد
قرص های مسکن برای بیشتر افراد موثر هستند، اما اگر شرایطی دارید که مصرف قرص برای شما مناسب نیست، گزینه های جایگزینی مانند ژل های گرم کننده، خنک کننده یا دارویی و پچ های مسکن وجود دارند که می توانند به کاهش درد در محل آسیب کمک کنند. برخی افراد استفاده از پچ را به دلیل بی بو بودن و کمتر بودن کثیفی نسبت به ژل ها ترجیح می دهند. از سوی دیگر، برخی دیگر از اثر آرامش بخش ماساژ ژل روی پوست لذت می برند. اگر در انتخاب نوع مسکن مناسب تردید دارید یا به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، با پزشک عمومی یا داروساز خود مشورت کنید.
چرا از ژل های ضد درد موضعی استفاده کنید؟
هنگامی که به نظر می رسد هیچ راه حل دیگری برای تسکین درد شما مناسب نیست، روی آوردن به درمان های مسکن موضعی مانند ژل ها، کرم ها یا اسپری ها راه حل ایده آل است. اگرچه داروهای بدون نسخه و داروهای خانگی تسکین دهنده هستند، اما این راه حل های موضعی راه حل های موثر و سریعی را ارائه می دهند. این ژل ها و اسپری های تسکین درد به راحتی در دسترس و بسیار مقرون به صرفه هستند. آنها عوارض جانبی مضری ندارند و همچنین می توانید آنها را از جایی به مکان دیگر حمل کنید، به لطف اندازه مفیدشان.
مطلب پیشنهادی: زانو درد + علائم، دلایل، تشخیص، تسکین و درمان
همانطورکه گفته شد، ژل تسکین درد یک کرم موضعی است که می توانید روی پوست خود بمالید. معمولاً حاوی موادی مانند منتول، کافور، روغن اکالیپتوس و کپسایسین است. این مواد با گرم کردن ناحیه و بی حس کردن گیرنده های درد عمل می کند.
- ژل ضد درد خنک کننده: منتول، به ویژه، برای اثر خنک کننده و بی حس کننده اش شناخته شده است. با اتصال به گیرنده های حساس به سرما در پوست عمل می کند. هنگامی که این گیرنده ها فعال می شوند، سیگنالی به مغز می فرستند که منجر به احساس خنک شدن می شود.
از سوی دیگر، کافور با ایجاد احساس سوزن سوزن شدن عمل می کند که می تواند به طور موقت به منحرف کردن درد کمک کند. - ژل ضد درد گرم کننده: روغن اکالیپتوس و کپسایسین با ایجاد احساس گرما کار می کنند. این امر می تواند به افزایش جریان خون در ناحیه و کاهش درد کمک کند.
تفاوت ژل های گرم کننده و خنک کننده
پک های گرم یا سرد یا گاهی اوقات ترکیبی از این دو همانند ژل ضد در سان وی که در انتهای مقاله آن را معرفی کرده ایم، می توانند درد عضلات و مفاصل را تسکین دهند.
- سرما نواحی درد را بی حس می کند. مخصوصاً برای درد و تورم ناشی از شعله ور شدن آرتریت یا آسیب مفصلی مانند پیچ خوردگی مچ پا مفید است. سرما ممکن است با محدود کردن جریان خون در ناحیه آسیب دیده، التهاب را کاهش دهد.
- بسته های حرارتی عضلات شما را شل می کند. گرما رگ های خونی را گشاد می کند و اکسیژن و خون بیشتری را به آن ناحیه می فرستد. گرما همچنین احساس درد را کاهش می دهد.
مطلب پیشنهادی: کمردرد چیست؟ علائم، علل، خطر، تسکین و درمان
فواید ژل تسکین درد
• هدف گذاری دقیق:
برخلاف قرص های مسکن خوراکی که باید از طریق سیستم گوارشی پردازش شوند و کل بدن را تحت تاثیر قرار دهند، ژل های مسکن موضعی قسمت خاصی از بدن را برای تسکین درد هدف قرار می دهند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که ژل را به ناحیه آسیب دیده ماساژ دهید.
• ایمن برای اندام های داخلی:
با استفاده از ژل های ضد درد موضعی می توانید از اثرات منفی ناشی از مصرف طولانی مدت قرص ها بر سایر اندام های بدن جلوگیری کنید. از آنجایی که ژل های تسکین درد از دستگاه گوارش عبور نمی کنند، منجر به عوارض جانبی نمی شود.-
• تسکین سریعتر درد:
از آنجایی که ژل های مسکن موضعی به جای سیستم گردش خون، توسط پوست جذب می شوند، تسکین سریع تری نسبت به داروهای ضد درد خوراکی دارند، زیرا به طور خاص در ناحیه آسیب دیده ماساژ داده می شوند. همچنین میتوانید از آنها چندین بار استفاده کنید، در مقایسه با داروهای مسکن خوراکی که فقط یک یا دو بار در روز میتوانند طبق تجویز مصرف شوند.
اگر به دلیل عوارض جانبی مختلف از مصرف داروهای مسکن احتیاط می کنید و به دلیل کمبود وقت نمی توانید به درمان های خانگی روی بیاورید، استفاده از کرم یا ژل مسکن موضعی بهترین راه حل است.
روش استفاده از ژل ضد درد
همه راهنمایی های موجود بر روی بسته بندی محصول را با دقت مطالعه کنید. اگر سوالی دارید، از پزشک یا داروساز خود بپرسید.
این دارو فقط برای استفاده ی موضعی بر روی پوست است. نزدیک چشم ها، دهان، بینی یا اندام تناسلی نزنید و مراقب باشید تا زمانی که دارو بر روی دستان شما هست، به آن نواحی دست نزنید، درصورت برخورد دارو با نواحی ممنوعه، با آب فراوان بشویید.
اگر از لوسیون، اسپری یا فوم استفاده می کنید، قبل از استفاده بطری را به خوبی تکان دهید.
یک لایه ی نازک از دارو را بیش از 3 تا 4 بار در روز بر روی ناحیه ی آسیب دیده بمالید. به آرامی و به طور کامل مالش دهید. پس از استفاده از دارو، دست های خود را بشویید مگر اینکه از این دارو برای درمان دست ها استفاده می کنید. اگر دستها را درمان میکنید، حداقل 30 دقیقه پس از استفاده از دارو برای شستن دستها صبر کنید.
این دارو برای پوست آسیب دیده یا تحریک شده (مانند بریدگی، خراشیدگی، آفتاب سوختگی) استفاده نکنید. ناحیه آسیب دیده را محکم نبندید. انجام این کار ممکن است خطر عوارض جانبی را افزایش دهد. می توانید برای محافظت از لباس، آن ناحیه را به صورت آزاد بپوشانید.
دست های خود را بعد از استفاده خوب بشویید مگر اینکه از این دارو برای درمان دست ها استفاده کنید. از وارد کردن این دارو به چشم، بینی یا دهان خودداری کنید. اگر ژل وارد آن نواحی شد، آن قسمت را با آب فراوان بشویید.
برای سوختگی های جدی یا زخم های عمیق استفاده نکنید. ناحیه آسیب دیده را بانداژ یا محکم نبندید. انجام این کار ممکن است خطر عوارض جانبی را افزایش دهد.
گرما می تواند خطر عوارض جانبی را افزایش دهد. این دارو را بلافاصله قبل، حین یا بعد از فعالیت هایی که دمای پوست را افزایش می دهند (مانند حمام کردن در آب داغ، شنا، آفتاب گرفتن، دستگاه سولاریوم و ورزش سنگین) یا در هوای گرم/مرطوب استفاده نکنید. قبل از استفاده از دارو صبر کنید تا پوست شما خنک شود. از بطری آب گرم یا پد گرم کننده در ناحیه تحت درمان استفاده نکنید.
حتی اگر قبلاً از محصول استفاده کرده اید، مواد روی برچسب را بررسی کنید. ممکن است سازنده مواد را تغییر داده باشد. همچنین، محصولاتی با نامهای مشابه ممکن است حاوی مواد مختلفی باشند که برای اهداف متفاوتی طراحی شدهاند. برچسب را با دقت بخوانید تا مطمئن شوید که محصول مناسب خود را دارید. اگر سوالی دارید از داروساز خود بپرسید.
اگر وضعیت شما بیش از 7 روز طول کشید، اگر بدتر شد، یا اگر مدام عود کرد، به پزشک خود اطلاع دهید. اگر فکر می کنید ممکن است یک مشکل پزشکی جدی داشته باشید، فوراً از کمک پزشکی استفاده کنید.
در صورت بارداری یا هنگام شیردهی قبل از استفاده از ژلهای ضد درد با پزشک یا داروساز مشورت کنید.
در صورت مشاهده عوارض جانبی مانند قرمزی شدید، خارش یا تورم، استفاده از ژل را متوقف کرده و به پزشک مراجعه کنید.
اگر شما داروهای دیگری مصرف میکنید، ممکن است تداخل دارویی وجود داشته باشد، بنابراین توصیه میشود قبل از استفاده با متخصص مشورت کنید.
چه کسانی نباید از ژل تسکین درد عضلانی استفاده کنند؟
ژل تسکین درد نباید توسط کودکان زیر 12 سال استفاده شود زیرا این محصول دارای محدودیت سنی است. همچنین مهم است که توجه داشته باشید که ژل ضد درد برای استفاده در پوستی که زخم باز دارد در نظر گرفته نشده است. اگر بریدگی یا خراش داشتید، قبل از استفاده از ژل صبر کنید تا بهبود یابد. در نهایت، اگر شرایط پزشکی مانند دیابت یا آرتریت دارید، قبل از استفاده از ژل تسکین درد با پزشک خود صحبت کنید.
عوارض جانبی ژل تسکین درد
استفاده از ژل تسکین درد به طور کلی بی خطر است. با این حال، برخی از عوارض جانبی بالقوه وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید. شایع ترین عارضه جانبی تحریک پوست است. این معمولاً توسط مواد تشکیل دهنده ژل مانند منتول یا کپسایسین ایجاد می شود. در صورت بروز هرگونه سوزش پوستی، استفاده از ژل را متوقف کرده و با پزشک خود صحبت کنید. همچنین مهم است که توجه داشته باشیداگر بریدگی یا خراش داشتید، قبل از استفاده از ژل صبر کنید تا بهبود یابد.
چه زمانی باید از ژل تسکین درد استفاده کرد؟
در صورت نیاز می توان از ژل ضد درد در محل آسیب دیده برای تسکین درد استفاده کرد. از استفاده از حداکثر مقدار خودداری کنید. و همچنین مهم است که از ژل بیش از چهار بار در روز استفاده نکنید.
اگر متوجه شدید که باید بیش از چهار بار در روز از ژل استفاده کنید و علائم همچنان ادامه دارند، با پزشک خود صحبت کنید. آنها ممکن است یک گزینه ی درمانی متفاوت را توصیه کنند.
چه مدت زمانی طول می کشد تا ژل تسکین درد اثر کند؟
ژل تسکین درد معمولاً تسکین فوری را ایجاد نمی کند زیرا یک ژل ضد التهابی است. با این حال، با کاهش فعالیت التهابی در ناحیه آسیبدیده عمل میکند و از این رو ممکن است تا ۷ روز طول بکشد تا ژل اثرات تسکین درد خود را نشان دهد. علاوه بر این، در مقایسه با مفاصل بزرگتر، اثرات ژل تسکین درد به طور موثرتری در مفاصل کوچکتر دیده می شود.
آیا ژل های ضد درد واقعاً مؤثر هستند؟
به راحتی می توان در مورد اثربخشی ژل های ضد درد شک کرد، اما نیازی به نگرانی نیست. در واقع، تحقیقات اخیر ثابت کرده است که بسیاری از ژل های مسکن به همان اندازه ی داروهای ضد التهابی خوراکی موثر هستند. یکی دیگر از مزایای ژل های تسکین درد این است که می توانند تسکین درد هدفمندتری را در ناحیه ی دقیق ایجاد کنند، که ممکن است در بسیاری از موارد جذابیت آنها را افزایش دهد.
با این حال، برای اطمینان از بهترین نتایج، باید روی ژل تسکین درد با بالاترین کیفیت سرمایه گذاری کنید. چندین عامل کلیدی موثر بر اثربخشی ژل عبارتند از مواد فعال آن، نوع مواد به کار رفته در فرمول آن و غلظت مواد فعال. همچنین ماساژ دادن ژل در ناحیه ی آسیب دیده می تواند به افزایش سرعت جذب و تسکین درد کمک کند.
پیشنهاد شگفت انگیز ما ژل ضد درد سان وی پر طرفدار در ایران می باشد که با عملکرد فوق العاده خود توانسته رضایت همه را به خود جلب نماید. ژل ضد درد سان وی یا همان ژل ماساژ بدن یا ژل گیاهی تسکین درد سان وی مناسب انواع پوست بدن دارای دردهای موضعی و عضلانی حاوی عصاره های گیاهی فلفل قرمز –رزماری –نعناع فلفلی ، حاوی منتول التیام بخش و آرام کننده دردهای موضعی می باشد و برای هم آقایان و هم خانم ها مناسب می باشد.
ویژگی های خاص این ژل تسکین دردهای عضلانی ، حاوی سه عصاره گیاهی موثر برای التیام درد ، کاهش تورم(آرتروز و روماتیسم) می باشد. آن را مستقیما از خود ما تهیه نمایید.
ژل ضد درد قاعدگی
برخلاف قرص یا سایر داروهای خوراکی، کرم ضد درد موضعی مستقیماً در جایی که احساس درد میکنید استفاده میشود، مانند گرفتگیهای پریود. این ژل ها غالبا حاوی منتول هستند، منتول یک ترکیب آلی است و از روغن های نعناع فلفلی یا نعناع های دیگر به دست می آید.
مطلب پیشنهادی: رنگ مو در دوران پریود چه مشکلی دارد؟ راه حل چیست؟
منتول چگونه کار می کند؟
منتول احساس خنکی ایجاد می کند، چه از طریق یک کرم ضد درد موضعی روی پوست استفاده شود و چه از طریق لوسانژ مصرف شود، مانند قطره سرفه. این احساس خنک کننده التهاب و تحریک را آرام می کند. منتول احساس گرما و درد را کاهش می دهد و همچنین هنگامی که از طریق کرم ضد درد موضعی استفاده شود، خاصیت تسکین درد دارد.
منتول چگونه می تواند درد پریود را متوقف کند؟
منتول می تواند درد گرفتگی عضلانی را کاهش دهد، از جمله به عنوان تسکین درد برای گرفتگی های پریود! منتول همراه با ایجاد حس خنک کننده و تسکین دهنده، رگ های خونی را از طریق فرآیندی به نام گشاد شدن عروق بزرگ می کند. هنگامی که رگهای خونی بزرگ میشوند، جریان خون را به یک ناحیه بهبود میبخشند و به داروهایی مانند داروهای ضددرد موضعی اجازه میدهند تا به عمق ناحیه آسیبدیده نفوذ کنند.
یکی از بزرگترین مزایای منتول و کرم ضد درد موضعی، استفاده آسان از آن است. برای کرم تسکین درد پریود ما، تنها کاری که باید انجام دهید این است که کرم را روی ناحیه ای که در آن درد دارید بمالید. کنترل به راحتی ادامه می یابد و به سرعت جذب پوست می شود و باعث تسکین سریع درد پریود می شود. چرب نیست و لباس شما را لکه نمی کند!
سؤالات متداول
تفاوت درمان خوراکی و موضعی چیست؟
مسکن ها میتوانند به صورت خوراکی مصرف شوند یا روی پوست اعمال شوند. اگر مصرف شوند، به عنوان درمان “خوراکی” شناخته میشوند و اگر روی پوست اعمال شوند، به عنوان درمان “موضعی” شناخته میشوند.
قرص های مسکن چه هستند؟
داروهای مسکن به عنوان “آنالژزیک” شناخته میشوند. قرصهای آنالژزیک (درمان خوراکی) در انواع و قدرتهای مختلف وجود دارند. پاراستامول، داروهای ضدالتهابی مانند ایبوپروفن، آسپیرین و اپیوئیدهای ضعیف به صورت قرص در دسترس هستند و میتوانند برای تسکین دردهای خفیف تا متوسط استفاده شوند.
ژل های مسکن چه هستند؟
ژل های مسکن نوعی درمان موضعی هستند که روی سطح بدن اعمال میشوند. برخی از آنها بدون دارو عمل میکنند و حس خنکی یا گرما ایجاد میکنند تا درد را تسکین دهند، در حالی که برخی دیگر حاوی دارو هستند، یعنی شامل مادهای هستند که درد را تسکین میدهد.
پچ های تسکین درد چه هستند؟
پچ های تسکین درد شبیه چسب های زخم هستند: آنها حاوی موادی هستند که مستقیماً از طریق پوست جذب میشوند و در محلی که بیشتر نیاز است عمل میکنند.
چقدر طول میکشد تا یک پچ مسکن وارد سیستم بدن شود؟
پچ های 200 میلیگرمی تسکین درد مفاصل و عضلات نوروفن تقریباً 2 ساعت زمان میبرند تا اثر تسکین دهنده درد را شروع کنند و تسکینی طولانی مدت تا 24 ساعت ارائه میدهند.
آیا پچ های مسکن التهاب را کاهش میدهند؟
پچ های نوروفن حاوی ایبوپروفن هستند که خاصیت ضدالتهابی دارند و به کاهش درد کمک میکنند.
ژل ها بهتر هستند یا قرص ها؟
قرص های مسکن برای اکثر افراد به خوبی عمل میکنند. با این حال، اگر شرایطی دارید که مانع مصرف قرصهای مسکن میشود، گزینههای جایگزینی مانند ژلهای گرمایشی، خنککننده و دارای دارو یا پچها وجود دارند که به خوبی میتوانند درد بدن را در محل آسیب یا صدمه تسکین دهند.
سان وی2024-12-30T17:55:12+03:30دسامبر 30, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: مراقبت از پوست یکی از جنبه های مهم در حفظ سلامت و زیبایی است که تأثیر قابل توجهی بر ظاهر و اعتماد به نفس افراد دارد. پوست به عنوان بزرگترین اندام بدن، در [...]
سان وی2024-12-30T16:37:40+03:30دسامبر 30, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: رتینول به روشن شدن پوست کدر، کاهش جوش با تنظیم تولید چربی، و کاهش ظاهر لک های پوستی، خطوط ریز و چین و چروک کمک می کند. استفاده طولانی مدت از رتینول می [...]
سان وی2024-12-30T14:44:10+03:30دسامبر 30, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: زمستان فصلی است که پوست در معرض شرایطی قرار می گیرد که می تواند آسیب هایی مانند خشکی، ترک خوردگی و حساسیت را به همراه داشته باشد. هوای سرد و خشک بیرون و [...]
سان وی2024-12-28T18:01:15+03:30دسامبر 28, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: علت خشکی پوست حتی بعد از استفاده از مرطوب کننده می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. یکی از علل شایع این مشکل، انتخاب نامناسب مرطوب کننده است. برخی از مرطوب کننده ها توانایی [...]
سان وی2024-12-28T14:02:12+03:30دسامبر 28, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: پوست یکی از مهم ترین ارگان های بدن است که نقش اساسی در حفاظت از بدن و زیبایی فرد دارد. انواع مختلف پوست از جمله پوست خشک و پوست دهیدراته، دارای ویژگی ها [...]
سان وی2024-12-28T13:56:26+03:30دسامبر 27, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: نحوه کاهش چربی پوست موضوعی است که بسیاری از افراد با پوست چرب به دنبال آن هستند. قبل از اینکه نکات و محصولات مراقبتی برای پوست چرب را بررسی کنیم، باید به یاد [...]
سان وی2024-12-27T19:05:29+03:30دسامبر 27, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: در پرداختن به موضوع ویتامین های مناسب پوست چرب خوراکی و موضعی بهتر است بدانید که پوست چرب یکی از انواع پوست هایی است که نیاز به مراقبت خاص دارد. این نوع پوست [...]
سان وی2024-12-27T17:44:55+03:30دسامبر 27, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: قبل از پرادختن به روتین مراقبت از پوست چرب زنان دهه 40 بهتر است بدانید که پوست چرب در زنان دهه 40 به مراقبت ویژه ای نیاز دارد، زیرا با افزایش سن، تغییرات [...]
سان وی2024-12-27T17:06:34+03:30دسامبر 27, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: قبل از پاسخ به سوال آیا پوست چرب را باید مرطوب و آبرسانی کرد؟ بهتر است بدانید که پوست چرب یکی از انواع پوست است که به دلیل تولید بیش از حد چربی [...]
سان وی2024-12-16T20:29:11+03:30دسامبر 16, 2024|بدون دیدگاه
مقدمه: واقعیت این است که برای اکثر ما، از جمله خود من، آکنه هایی مانند جوش های سرسیاه، سرسفید، برجستگی ها و کیست ها بخشی از زندگی روزمره هستند. اغلب، این نوع جوش ها [...]